ВАРНА - "НЕ на агресията по пътищата" MG

Национално Сдружение "Младежки Глас" клон Варна Ви кани на едно уникално по рода си мероприятие, насочено към превенцията на войната по пътищата чрез истинска алтернатива на високите скорости, гарантираща едновременно безопасност и висок адреналин! 

Дата: 19.08.2017г. /Събота/ 
Начало: 10:30 часа
Място: гр.Варна, Централен входа Морската градина, в близост до хотел „Одесос”.

Facebook event


Очакваме Ви за да станете част от забавлението, което ще Ви предложим - на специално изградени писти имате избор измежду над 20 радиоуправляеми автомобила с които да се състезавате и изпробвате заедно с Ваши приятели, деца и младежи. 
Различните коли с дистанционно управление са изключително мощни и забавни, атракциите на пистите ще Ви накарат да станете част от световното RC общество, което е истинската алтернатива на високите скорости по големите пътища. Колите и пистите са ни любезно предоставени от нашите партньори - "DRAG-ON Bulgaria". 

Заповядайте и станете част от това уникално мероприятие!
По проекта Младежки Информационно-Консултативен Център /МИКЦ/ - Заедно за младите, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта, с подкрепата на Община Варна.

Очакваме Ви!
www.mg2007.bg
www.fb.com/MG2007
www.fb.cm/mikc.varna.mg
www.nism.bg