10 стъпки към здравословното хранене

МИКЦ Заедно за младите" към Национално Сдружение "Младежки Глас" клон Варна организира безплатно обучение на тема: 10-те стъпки към здравословното хранене" с лектор Валентин Грандев.

Заповядайте, за да разберете всичко, което е необходимо, за да съхранявате вашето здраве. "Бъди здрав" е чудесно пожелание, което няма особена тежест за младите, надарени естествено със здраве. За него обаче, трябва да се мисли своевременно, а не след като пострада, защото влошаването му може да попречи за осъществяването на най-добрите заложби и на най-прекрасните мечти.

Валентин Грандев е човек с изключително любопитство към света. Причинно-следствените връзки, които днес игнорираме са в основата на различния начин, по които обяснява случващото се с нас. Математика, история, изкуство и какво ли още не може да откриете в аргументите му по теми като храна, природо-съобразен начин на живот и др. Книгите му „Формулата на здравето или какво не се казва за храната“ и „Кака да отгледаш вегетарианец или здравословни принципи за всеки“ са изпълнени с неочаквани доказателства и конкретни напътствия за постигане на трайна промяна по пътя към здравословното. Двете книги впечатляват с последователната си аргументация и възможността за информиран избор, който предоставят на читателя. Заповядайте, за да научите повече от автора им.

Дата: 23.11.2017 г., 18:30 ч.
Място Младежки дом зала 17
Вход свободен.

Проектът Младежки Информационно-Консултативен Център /МИКЦ/ - Заедно за младите в гр. Варна се ръководи от Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ клон Варна, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта и с подкрепата на Община Варна.

Facebook event